Enskild firma: Kreativ idé
Mailadress: info@gorandavidsson.se
Företagssida på nätet: www.kreativide.se
Ägare: Göran Davidsson
Säte: Enköping
Organisationsnr: 5807156632
F-skatt: godkänd
Bank: Swedbank
Bankgiro: 758-2414
Swishnummer: 123 354 64 05
Mailadress: info@gorandavidsson.se

Adress: Göran Davidsson, Litslenavägen 5, 749 41 Enköping
Hemsida: www.gorandavidsson.se
Mailadress: info@gorandavidsson.se

Varför jag gör det jag gör!

För många år sedan år sedan jobbade jag med elever som av olika anledningar inte fick gå kvar på sin ursprungsskola.

Då jag fick höra att en av eleverna försökt ta sitt liv hamnde jag i ett läge där jag både blev chockad, ledsen och förbannad. Min ilska handlade mest om att vårt skolsystem inte är anpassat för alla barn.

På begravningen fattade jag ett beslut som sedan dess har påverkat mitt liv. Innan den dagen hade jag jobbat som traditionell lärare och undervisat elever på mellanstadiet och högstadiet. Nu bestämde jag mig för att ägna mitt liv till att göra allt jag kan för att försöka forma en skola där alla kan trivas, utvecklas och lyckas.

Tillsammans med elever, föräldrar och personal vill jag bryta negativa mönster och skapa en helhjärtad skola där alla blir vinnare.

Värdegrundsfrågor var mitt första fokus. För att kunna göra skillnad på djupet började jag också jobba med grupputveckling och ledarskapsfrågor.

Jag upptäckte snabbt att denna kombination kunde göra skillnad för elever, lärare, föräldrar, rektorer och huvudmän.

Under många år, fram till 2014, var jag anställd i ett centalt team i Enköpings kommun där min roll var att jobba med just dessa frågor.

Rektorer och förskolechefer anlitade mig då värdegrunden, grupperna och/eller ledarskapet vacklade. Mitt uppdrag var att stötta ledning, elevhälsoteam, personal, föräldrar och elever. Ganska snabbt utvecklade jag en utbildningsinsats som jag kallade för inre styrketräning.

Tanken var att arbeta med värdegrundsfrågor på ett annorlunda sätt där både ledarskapet och andan i gruppen utvecklades. Min roll blev att vara igångsättare på skolor och i klasser som behövde göra ett mönsterbryt och komma igång med ett effektivt värdegrundsarbete.

Sedan 2007 har jag erbjudit denna tjänst till förskolor och skolor. Från början i Enköpings kommun men idag får jag uppdrag från hela Sverige.

Inre styrketräning är inget traditionellt värdegrundsarbete. 

Med orden ansvar, samarbete och stil sprids ett budskap om vikten och möjligheten att göra alla till vinnare.

Inre styrketräning är en kombination av ledarskapsutbildning, grupputveckling och social träning.

Inre styrketräning förklarar svåra ord och begrepp på ett enkelt sätt och har visat sig vara en fantastisk möjlighet för skolor som vill komma igång med ett utvecklingsarbete i tre plan.

2014 avslutade jag min tjänst som stöd och utvecklingspedagog i Enköpings kommun. Sedan dess har jag breddat mina uppdrag till att idag gälla alla verksamheter som vill värdegrunda, grupputveckla och ledarskapa.

Som egen företagare har jag en tydlig vision: Att utveckla världen/värden och göra alla till vinnare.

Together we can do it!/ Göran

 

Kontakt

Du är alltid välkommen att maila, ringa eller använda kontaktformuläret här nedan. Varje uppdrag börjar med att vi helt förutsättningslöst kan fundera på ett möjligt upplägg tillsammans. Skickar alltid offert så att du i lugn och ro kan ta ställning till om du vill anlita mig eller ej.

Innehar F-skatt.

Om mig

Utbildade mig till lärare  i Umeå 1977-79. Började mitt yrkesliv som mellanstadielärare på 80-talet. Under åren har jag kompetensutvecklat mina förmågor med fokus på individ-, grupp- och organisationsutveckling. I många år har jag haft en central stöd- och utvecklingstjänst i Enköpings kommun. Mitt uppdrag var då bland annat att coacha pedagoger, förskolechefer, rektorer och elevhälsopersonal inom:

  • ledarskap
  • specialpedagogik
  • grupputveckling
  • värdegrundsarbete.

Garanti

Min målsättning är att göra mina kunder till vinnare! Därför får du alltid en unik utvärderingsgaranti: Om inte den samlade utvärderingen ger en helt klar positiv bild ges uppdragsgivaren möjlighet att riva fakturan.